Autómentés

Autómentés autószállítás 24-órában non-stop várjuk hívását! Modern autómentő járműveink Budapesti telephelyünkön, az összes mentési munkálatokhoz szükséges felszereléssel állnak ügyfeleink rendelkezésére. A mentési munkákat elsősorban Budapesten és Pest megyében végezzük, de vidékre és külföldre is Önért megyünk. Árokba csúszott autójával? Megállt a jármű és nem hajlandó elindulni? Meghibásodott a futómű, esetleg nem tudott kikerülni egy gödröt?  Balesetet szenvedett a járművével? Az Autómentés Budapest ügyeletben lévő sofőrjei várják hívását, hogy haladéktalanul elinduljanak kimenteni a bajból. Kedvező árakkal és udvarias munkatársakkal dolgozunk, bennünk nem fog csalódni!

Miért válasszon bennünket?

Non-stop időjárástól és napszaktól függetlenül dolgozunk, hétvégén és ünnepnapokon is. Hívása után késedelem nélkül indulunk, és a lehető leggyorsabban Önért megyünk. Senkinek sem kényelmes az út szélén várakozni az autómentőre, mi ezt a várakozási időt igyekszünk leredukálni minimálisra. Több járművel dolgozunk, tehát ha valamelyik járművünk foglalt, vagy éppen úton van, akkor is lesz szabad  autómentő amellyel el tudunk indulni a mentésre.

Cégünk komplett és átfogó szolgáltatásokat igyekszik nyújtani amelyek lefedik az autómentés teljes területét.

Autószerelőre van szüksége? Segítünk. Lakatost keres aki a karosszériát rendbe teszi? Tudunk kiválóan dolgozó karosszériás munkatársat ajánlani. Biztosítási ügyintézést szeretne? Gyakorlott munkatársaink állnak rendelkezésére.

Csereautóra lenne szüksége? Jelezze munkatársunknak, és adunk csereautót. Minden problémában és felmerülő kérdésben  meg tudjuk találni a megfelelő megoldást. Munkatársaink évtizedes tapasztalata, és autómentős gyakorlata a garancia rá, hogy szolgáltatásainkkal elégedett lesz.

Teljes körű felelősség biztosítással rendelkezünk. Járműve tárolását kérésre meg tudjuk oldani Budapesti telephelyünkön.

Ha bármiben segíthetünk, kérem hívja ügyeletes munkatársunkat a feltüntetett telefonszámon.

Autómentés Budapest

Vegye fel velünk a kapcsolatot