Kisteherautó/Kisbusz/Furgon mentés

Furgonok, kisteherautó, kisbusz mentés! Vállaljuk éjjel nappal a hét minden napján! Nincs annál rosszabb, mint amikor az éjszaka kellős közepén igyekszünk odaérni a hajnali első címre és az úton lerobbanunk. Oda sem érünk, segítség sincs könnyen, az autót is meg kell majd szereltetni. Mivel tudjuk, hogy ezeket a járműveket munkára használják, talán még fontosabb a gyors és precíz mentés. 7,5 tonnás mentőkkel 4 tonnáig el tudjuk szállítani a bajbajutottak gépjármüveit! Kitört kerekű járműveket speciális eszközökkel tudunk mozgatni, ezzel megelőzve a további károk keletkezését a mozgásképtelen autón. Árokba borult darus mentésben is tudunk segítséget nyújtani, itt is nagyon figyelünk járművére, mindent elkövetünk a további sérülések elkerülésére ellen. Mivel több típusú jármű mentő rendelkezésünkre áll kiválasztjuk ön számára az optimálist, így a legbiztonságosabb és a legjobb áron lesz a mentés.

Speciális furgonokkal dolgozó szervizzel is kapcsolatban állunk, akik gyorsan, megbízhatóan, és normál piaci áron vállalják autójának javítását.

Cégünk furgonok bérbeadásával is foglalkozik, nálunk a cserefurgon szolgáltatás is megoldható. A cserefurgont akár a lerobbant jármű helyére is elszállítjuk, segítünk az átrakásban és már mehet is tovább a fuvarja, nem bukja el a fuvardíjat és a pontos lerakási időpontot.

Mindenben állunk a bajbajutott fuvarozók segítségére, célunk ügyfeleink maximális kiszolgálása, hosszú távú korrekt partnerkapcsolatok építése.

Vegye fel velünk a kapcsolatot