Autómentés a biztosításon belül

Kössön biztosítást!

Autómentés a biztosításon belül

 

Aki autót vezet, annál bizony fennáll a lehetősége annak is, hogy útközben valahol valamikor lerobbanhat. Ilyenkor jól jön egy autómentő szolgáltatás, azonban még jobb, ha már a biztosításunk is tartalmazza azt.

 

Autóvezetésben közben sajnos a legjobban karbantartott autók is lerobbanhatnak. Érheti őket baleset vagy éppen kátyúba hajthatnak, vagy bármi történhet, ami miatt ott maradnak az úton vagy jobbik esetben az út szélén. Persze itt nem maradhat az ember és az autó örökké, viszont segítség nélkül nem is lehet innen elmenni, amennyiben az autó magától nem indul. A legtöbben ilyenkor autómentőt hívnak. Ma már azonban megjelentek az úgynevezett assistance utazásbiztosítások is, amelyek már alapjáraton is tartalmazzák az autómentést, mint szolgáltatást. Egy ilyen biztosítás kiterjed a szervizre és az autómentésre is. Azoknak, akik sokat utaznak akár belföldön, akár külföldön, azoknak mindenképpen megéri megkötni ezt a biztosítást, hiszen valószínűleg jobban fog járni, mintha a baj bekövetkeztekor fizeti ki a szerelést vagy az autómentést. Ráadásul sok assistance biztosítás külföldi robbanás esetén is segítséget nyújt, ez pedig nagyon sokat jelenthet egy idegen országban lévő sofőrnek.

 

Az assistance biztosítások nagyon sok pozitívumot foglalnak magukba. Mindenképpen megéri rá előfizetni azoknak, akik sokat járnak külföldre, vagy éppen sokat utaznak akár országhatárokon belül is.