Az autómentés ma már bevett szokásnak számít

Kedvezményt kapnak visszatérő ügyfeleink

Az autómentés ma már bevett szokásnak számít

 

Számos olyan esettel találkozhattunk életünk során, amikor valaki lerobbant az út szélén az autójával. Sőt, hogyha valaki sofőr, akkor sajnos nagy eséllyel megtörténhet vele is ez a kellemetlen incidens.

 

Az autómentés szerencsére ma már annyira megszokott dolog, hogy szinte bárhol lehet igényelni ezt a szolgáltatást, és nincs hozzá szükség ismeretségre, mert egyre több ezzel foglalkozó cég jelenik meg, elsősorban a nagyvárosok közelében. Ezért, hogyha egy nagyobb város közelében robbanunk le, akkor nem kell sokat várnunk, sokszor fél órán belül megérkezik a segítség, és kihúz minket a csávából. Azonban akkor sincs nagy baj, amikor egy településen áll le a kocsi, hiszen ide is eljönnek az autómentők, csak egy kicsit több időbe telik. Az igai baj azonban akkor van, amikor olyan helyen vagyunk, ahol nincs telefonjel, és ezért nem tudunk majd segítséget hívni. Ilyenkor más módszerekhez kell folyamodnunk, például le kell állítanunk egy autóst, aki éppen arra jár, hogy mikor jelbe kerül, hívjon nekünk egy autómentőt (persze csak abban az esetben, ha nem tudjuk közösen megoldani a problémát).

 

Az egésznek csak egyetlen árnyoldala van, mégpedig az, hogy az ilyen szolgáltatások igénybe vétele általában sok pénzbe kerül. Mivel az ember ilyenkor szorult helyzetben van, kötelező módon ki kell fizetnie ezt az összeget, mert másképpen az út szélén marad. Ezért is használják ki ezek a cégek ezt a helyzetet, és tesznek rá olyan nagy összegeket a szolgáltatásokra. Viszont, hogyha szükség van rá, akkor mindenképpen jól fognak, még a nagy pótdíj kifizetése ellenére is.